Sziasztok!
Nem minősítem magam, inkább leírom az általam korábban jelzett probléma megoldását.
Bemelegedés, aztán rángatás, menet közben rángatott, csattogó hang és égett szag jött a trafók környékéről. Ezzel küzdöttem. Trafó után néztem, ahogy Guminyúl említette, az ára egy horror.
Garancia? Az egyik helyen elhúzták a szájukat. A másik helyen (ahonnan sokan rendelünk ezt-azt) azt mondta az eladó, hogy akkor van fél év garancia, ha az új számlás alkatrészt a BOSCH műhelyben építik be, a beépítési számlájuk alapján van garancia. Akárhogy is matekozunk, a vége összesen úgy 100 körül lenne.
Mivel a Níváknál sok probléma van a csatlakozások minőségével, gondoltam először leveszem a gyújtás vezetékeket, tisztítás a csatlakozóknál, talán nyerek pár nap gondolkodási időt.
Az egyik kábelvéget a Jó Isten áldása tartotta már csak a trafó csatlakozásán. Ahogy levettem, poros, rozsdás por jött ki belőle, nem kevés. A többi csatlakozóvégből, amelyek a trafón voltak, kis túlzással marokkal jött ki a rozsdás por belőlük. Futás Lada bolt, vettem egy garnitúra kábelt, bekötöttem (persze csatlakozóvégek tisztítása, befújása után).
Megy, mint a veszedelem azóta is.
Akik nem vagyunk szerelők, azok is sokat tehetünk a vasért, ha nem is értünk hozzá. Vagyis az apróbb karbantartásokra szánjunk időt (kábelek, csatlakozások, stb. olajzása, zsírzás, tisztítás). Meghálálja a vasunk, valamint nem fizetünk akkora tanulópénzt, amit én majdnem befizettem.